Welkom in Hanzestad Kampen!

Kampen is een eeuwenoude Hanzestad met een buitengewoon levendig karakter. Eigenlijk gewoon een openluchtmuseum. De magnifieke skyline langs de rivier de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling. Ontdek Kampen deze zomer en laat je verrassen.

Ontdek Hanzestad Kampen

Zomerse Buiten Uitjes

Zomerse Buiten Uitjes

Graag presenteren hier we de leukste Zomerse Buiten Uitjes van Kampen. Er is ontzettend veel te doen en te bewonderen. En regent het? Er blijven genoeg binnenlocaties over zodat jouw verblijf nooit in het water valt. Trek er lekker op uit en geniet van de zomerzon!

Full Color Festival

Full Color Festival

Op 17 en 18 juni is het feest in het Groene Hart van Kampen. Kom je twee dagen genieten van die wervelwind aan culturen, muziek, dans en theater? Het festival is voor iedereen gratis toegankelijk en heeft ook dit jaar een bomvol programma. 

Touristisch magazine Kampen

Wil je je voorbereiden op een bezoek aan Kampen en weten wat er te doen is in de stad? Blader dan online door de inspirerende edities van het Toeristisch Magazine Kampen. Ben je in Kampen? Dan kan je een exemplaar ophalen bij één van de Tourist Info Punten of bij één van de deelnemende organisatie. Veel leesplezier!

Lees verder
Praktische info

Praktische info

Kom je naar Kampen met de auto? Er zijn in en rondom de stad zijn genoeg parkeerplekken, gratis of betaald, waar je je auto kwijt kunt. Alles is daarmee bereikbaar op loopafstand. Hoe fijn is dat!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo