Een klein eind rijden vanaf Kampen vind je het Grote Kabouterbos. Een plek waar kinderen zich kunnen uitleven. Wandel eerst de leuke kabouterroute door het bos. Een route vol verrassingen...en leef je daarna uit in de speeltuin of drink een drankje op het gezellige terras. 

In de open keuken worden de lekkerste pannenkoeken gebakken van alleen maar verse ingrediënten. Ook kan je er genieten van eigengemaakt ijs in maar liefst 18 smaken. 

In het gezellige restaurant is vanalles te zien voor de kleintjes. Een kabouteropenhaard die altijd brandt, er vliegt een kabouterhelikopter, er rijdt een kaboutertreintje en er is een een kabouterorkest. 

Geniet op deze unieke plek nabij Kampen!

Kijk voor meer informatie, het menu en de openingstijden op: www.kabouterbosdronten.nl

Adres: Roggebotweg 21, Dronten
Telefoon: 0321 382 082

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media