Een uniek uitje in de regio is een bezoekje aan Kalter aardbeien. Het is een fantastische plek voor kinderen!

Zelf aardbeien plukken

Je kunt er zelf met de kinderen (van half april t/m eind oktober) aardbeien plukken in de pluktuin of genieten op het binnen- of buitenterras van limonade, verse sappen, koffie/thee of cappuccino met een lekkere aardbeienschelp, boerenijs of een lunch van verse producten uit de streek. 

Indoor speeltuin

Het gehele jaar kan er binnen gespeeld worden en de speeltuin heeft dezelfde openingstijden als de winkel. In de voorjaarsvakantie en kerstvakantie worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Tussen half april en eind oktober kun je naast het spelen ook zelf aardbeien plukken.

Boerderijwinkel

Verder vind je de lekkerste producten in de boerderijwinkel. Natuurlijk de lekkerste aardbeien maar ook geteelde groente en fruit uit eigen kas of producten uit de Koekoekspolder. 

Openingstijden

Onze winkel is het gehele jaar geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 – 17.00 uur. De Zelfpluktuin is geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 – 17.00 uur (half april t/m eind oktober). Het terras, horeca en speelhoek heeft dezelfde openingstijden als de winkel. De speeltuin heeft gratis entree, het meebrengen van eigen etenswaren is alleen niet gewenst.

Adres:
Tuindersweg 2-1, IJsselmuiden

Kijk voor meer informatie op: www.kalteraarbeien.nl

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media