Bij Kampen denk je gelijk aan het mooie stadsaanzicht van deze Hanzestad.  De prachtige schepen van de Bruine Vloot maken het plaatje helemaal compleet. Trots zijn de Kampenaren op de mooie zeilschepen die aan de IJsselkade liggen.

De Kamper vloot is er een van hoge kwaliteit. Dat is te zien aan de schepen en direct te merken aan de gastvrije schippers en matrozen. Die zelfs in hun schaarse vrije tijd in kleine zeilbootjes te vinden zijn op de Ijssel. Als dat geen passie is!

De vloot bestaat uit zo’n 18 schepen. Verschillend van grootte zelfs de enige viermaster op het Nederlandse water heeft Kampen als thuishaven.         ’s Winters komen ook de zeilschepen uit de Oostzee weer terug naar Kampen.

Varend vanuit Kampen ontdek je hoe mooi de natuur in de omgeving van Kampen is. De IJssel, de prachtige IJsseldelta en het Ketelmeer. Je kijkt je ogen uit!

De schepen varen dagtochten en meerdaagse tochten door heel het land. De gasten komen veelal uit Duitsland en Nederland. Zeilen op een schip is ideaal voor bedrijfsuitjes, familieweekenden, schoolreizen. Water verbindt. Al eeuwen lang.

Kijk voor meer informatie over de boten en arrangementen op: www.naupar.com 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media