Ontdek de Hanzestad Kampen met een ervaren gids. De magnifieke skyline langs de rivier de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling. De gidsen in Kampen leiden de gasten langs de mooiste plekjes van de de stad.

Waar kan ik een stadswandeling boeken?


Tourist Info Punt de Stadskazerne

Elke vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag om 14.00 uur kun je meelopen met een stadswandeling. Vanwege de coronamaatregelen is het belangrijk om je vooraf op te geven door een mail te sturen naar: touristinfokampen@gmail.com.

De wandeling start vanaf de Stadskazerne en duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten bedragen €10 p.p. Naast deze geplande wandelingen is het gedurende geheel het jaar ook mogelijk om zelf een stadswandeling te boeken. Dat kan al vanaf 2 personen maar is ook mogelijk voor een grotere groep.  Laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Kampen!

 
Toerist Info Punt - locatie Readshop Bos
Boek hier een interessante stadswandeling van ongeveer 1,5 uur. Een stadswandeling is al te boeken vanaf 2 personen tot maximaal 20 personen per groep. Eventueel worden er extra gidsen ingeschakeld. De wandelingen kunnen door de week en in het weekend gereserveerd worden. 

Hoe kan ik een stadswandeling reserveren? 
Stuur een mailje naar kampen@readshop.nl of bel naar 038-3322522 of loop even binnen bij de Read shop Bos/Tourist Info aan de Oudestraat 41-43 (geopend van ma-vr van 9-18 uur en za van 9-17 uur).

Prijzen per persoon: 
1-3 personen €15 - €20 | 4-6 personen €10- €15  | 7-9 personen €7.50 - €10 | vanaf 10 personen €6 - €7.50 | vanaf 50 personen €5 - €6

Het is ook mogelijk om bij de wandeling iets extra's te boeken namelijk: 
* Kamper-koffietijd (koffie met overheerlijk gesorteerd gebak) €5.50
* Kamper-lunch in de Stadsherberg (soep, 12 uurtje bestaande uit 3 broodjes, consumptie) €12.50
* Kamper-verrassings-diner in de Stadsherberg (soep, vis vlees of vegetarisch, dessert) €20.


Kampen and Beyond
Ook Kampen and Beyond organiseert diverse stadswandelingen. De algemene stadswandeling langs de hoogtepunten in Kampen duurt anderhalf uur. Vanaf twee personen bent je al welkom! Vanwege de interactie en de verstaanbaarheid is de maximale groepsgrootte 15 personen. De kosten bedragen 12,50 euro p.p. Voor kinderen t/m 14 jaar is de deelname gratis. Het is mogelijk om ter plaatse (contactloos) te pinnen of te betalen met creditcard of mobiele telefoon. Voor meer info bel 06-18160410 of mail naar kampenandbeyond@gmail.com.


Als je een langere stadswandeling wilt of deze wilt uitbreiden met bijvoorbeeld een museumbezoek, rondvaart of een uitstapje in een andere Hanzestad zoals Zwolle of Deventer, kijk dan op de website van
Kampen and Beyond

 

Themawandelingen
Er zijn in Kampen diverse culturele organisaties die themawandelingen door de stad organiseren. Kijk voor het actuele aanbod en diverse originele en leuke arrangementen op www.stad.kampen.nl/evenementen.

Fotocredits: Kampen Kiek'n

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media