Borrelen in de stad

Bekijk alle eet- en drinkgelegenheden
Bewaar
Delen
Maandag 14 februari 2022 | 571 keer bekeken

Geniet van een gezellige borrel in de stad. De ouderwetse bruincafés, grandcafés en sfeervolle (eet)cafés aan het water nodigen je uit voor een hapje en drankje. Er zijn veel unieke plekken in Kampen waar je kunt genieten van een gezellig avondje uit of een drankje na een stevige wandeling. Welkom! 

1. Herberg de Bonte Os
Torenstraat 9
2. De Stomme van Campen
Oudestraat 218-220
3. 't Kroegje
Geerstraat 17
4. De Bastaard
IJsselkade 61
De Bastaard heeft twee vestigingen in Kampen, een restaurant en een eetcafé. De combinatie van eerst gezellig een borreltje of een hapje nuttigen in het café en daarna uitgebreid dineren in het restaurant is natuurlijk een prima combinatie. In zomer is het genieten op gezellige terras aan de IJssel. 
5. De Pub
Plantage 18
6. Grand Cafe en Eetcafé De Majesteit
Hofstraat 124-126
7. Café De Unie
IJsselkade 49
Voor een lekker drankje en balletje gehakt uit oma's keuken, kom eens langs bij café De Unie. Daarnaast kunt u genieten van warme en koude dranken met en zonder alcohol en tosti's en appelgebak. Café De Unie heeft een prachtig uitzicht over de IJssel en met het recent uitgebreide terras kunt u in de zomer lekker in de zon zitten.
8. De Vier Kampen
IJsselkade 59
Bij de Vier Kampen kun je terecht voor een lekker kopje koffie met een gebakje, een goed glas wijn of voor een van onze speciaalbieren. Vanaf 12:00 uur serveren wij soepen, belegde broodjes, diverse salades, eiergerechten en een warme lunch. Vanaf 17.00 kun je genieten van verschillende gerechten van onze dinerkaart. Ook serveren wij buiten onze dinerkaart om heerlijke seizoensgerechten.
9. Café 't Ponton
IJsselkade 51
Café 't Ponton is een bruin café met een terras op de IJssel. Er is regelmatig livemuziek en café 't Ponton is een geschikte plek om gezellig te borrelen op de IJssel. Kom gezellig langs en geniet bij café 't Ponton! 
10. Café Eigenwijs
Plantage 7

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo