Als liefhebbers van mooie auto’s verkennen wij regelmatig met onze bolides de wijde omgeving van Kampen. Het idee om de liefde voor auto’s te combineren met deze heerlijke omgeving resulteert in de Hanzestad Rally. Een recreatieve rally die bol staat van onbekende wegen, fantastische uitzichten en een heleboel gezelligheid. Beginnen met koffie en appelgebak, lunchen bij een brouwerij en afsluitend een heerlijke Borrel & BBQ.

Organisatoren Nostalgico.nl en Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen nodigen je van harte uit deel te nemen aan de eerste editie van de Hanzestad Rally! De rally is bedoeld voor oldtimers (bouwjaar voor 1990), cabrio’s en sportwagens.

Deelname aan de rally kost €175 per equipe (twee personen) en is inclusief ontvangst, lunch en Borrel & BBQ. Als aandenken ontvang je een routeboek, rallyschild en heel veel mooie herinneringen.

Adres

Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen
Oudestraat 218-220
8261CA
Kampen

Contact

David Lemstra
0646418749
www.hanzestadrally.nl  
david@destommevancampen.nl 

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media