Evenementen Platform Kampen hangt de vlag uit

Donderdag 9 november 2017 | 33 keer bekeken
Bewaar
Delen

Onlangs heeft de gemeenteraad het nieuwe evenementenbeleid vastgesteld. Evenementenorganisatoren kunnen vanaf nu subsidie aanvragen via de nieuwe website www.evenementenplatformkampen.nl en profiteren van gratis promotie, zoals de Zomer in Kampen campagne.

Ondersteuning aanvragenIn de Evenementennota staat onder meer, dat er via het Evenementen Platform Kampen (EPK) geld beschikbaar is voor organisatoren van publieksevenementen in Kampen die bijdragen aan het imago en bezoekersaantallen van Kampen en de binnenstad in het bijzonder. De voorwaarden en een aanvraagformulier zijn nu online beschikbaar op www.evenementenplatformkampen.nl. In totaal is er jaarlijks ruim 115.000,- te verdelen.

EvenementenpromotieNaast advies en geld kunnen organisatoren ook gratis promotie van hun evenementen krijgen. Als ze via de site hun evenement aanmelden, worden ze vermeld in advertenties, flyers en online kanalen van Kampen Marketing. Inclusief de campagnewebsite www.zomerinkampen.nl, waarvoor ook met vlaggen, zonnebrillen en Facebook berichten worden ingezet. Het EPK bestuur heeft inmiddels de eerste Zomer in Kampen vlaggen in top gehesen.

CitymarketingHet EPK is een uitvoeringsorganisatie onder verantwoordelijkheid van Kampen Marketing. De Gemeente Kampen en Kampen Marketing zijn ervan overtuigd, dat passende evenementen bijdragen aan de promotie van de stad en investeren daarom gericht in deze evenementen.
Evenementen Platform Kampen hangt de vlag uit

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo