Kerst in Oud Kampen

Woensdag 20 november 2019 | 101 keer bekeken

Kerst in Oud Kampen is jarig!Geniet op 21 en 22 december 2019 van prachtige taferelen en bijzondere voorstellingen tijdens het openlucht straattheaterfestival in de historische binnenstad van Kampen. Mis het gezelligste feestje van Overijssel niet! 


Het theaterfestival speelt met licht, vormen en kleuren. Laat je verbazen en geniet van al het moois wat Kerst in oud Kampen te bieden heeft.
Evenementenplatform Kampen maakt Kerst in Oud Kampen mede mogelijk.
Voor het programma en informatie klik op onderstaande link.

www.kerstinoudkampen.nlgrote kerstbal kerst in oud kampenijsprinsessenkerst sfeer kampenlichtspektakel
 
Openlucht Theaterfestival Kerst in Oud Kampen viert dit jaar haar twintigste verjaardag. De sfeervolle binnenstad van Kampen verandert op 21 en 22 december 2019 voor de 20e keer van 16.00-21.00 uur in één groot straattheaterfestival. Lang leve het Kamper Kerstfeestje! 
 
De historische binnenstad van Hanzestad Kampen wordt deze dagen omgetoverd in één groot straattheaterfestival. Theater op straat, pleintjes, op podia, in gezellige buurtjes, stegen en etalages. En er is nog véél meer te beleven. Op kerstinoudkampen.nl vindt u het hele programma en alle informatie die u nodig hebt!

Vertrouwd én verrassendDe programmering van Kerst in Oud Kampen is ook dit jaar een mix van vertrouwde en nieuwe elementen. Zo keert uiteraard de nostalgische kermis weer terug op het Van Heutszplein, maar zijn er ook verrassende ontmoetingen met hedendaagse sprookjesfiguren en natuurlijk een paar verrassingen die de bezoekers (90.000 in voorgaande edities) ter plekke zelf mogen ervaren....humor en ontroering gegarandeerd! De toegang tot Kerst in Oud Kampen bedraagt dankzij sponsoring en subsidiëring slechts €2,50 per persoon voor iedereen van 12 jaar en ouder. Kerst in Oud Kampen wordt dit jaar gehouden op 21 en 22 december, op beide dagen van 16:00 tot 21:00 uur.  Op kerstinoudkampen.nl vind je het hele programma en alle informatie die u nodig hebt. 

www.kerstinoudkampen.nl

Kerst in Oud Kampen

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo