Vraag een bijdrage voor je evenement aan - Cloned

Evenementen Platform Kampen
Vrijdag 23 september 2022 | 152 keer bekeken

Financiële ondersteuning voor nieuwe en bestaande evenementen? Het is weer beschikbaar via het EPK! Organiseer je een publieksevenement in de gemeente Kampen in 2023? Doe dan snel een aanvraag, deadline is 16 oktober 2022.

Subsidie voor evenementen in 2023

We kunnen niet zonder vermaak, ontmoeting en inspiratie. Evenementen dragen daar bij uitstek aan bij. Daarom stelt het Evenementen Platform Kampen (EPK) ook in 2023 weer financiële bijdragen beschikbaar aan publieksevenementen in de gemeente Kampen.

Je kunt hiervoor een aanvraag indienen met behulp van onderstaande formulier. We ontvangen graag je verzoek vóór 16 oktober, zodat we alle aanvragen tijdig kunnen beoordelen. Aanvragen die later binnenkomen, worden niet meegenomen met de reguliere behandeling.

Neem voor meer info contact op met Aline Hofstee, Evenementencoördinator Gemeente Kampen. Mail aline@kampenpartners.nl of bel 06-12736070

Skyline van Kampen

Download het aanvraagformulier

De kenners onder ons zien dat we het aanvraagformulier hebben vereenvoudigd. Je kunt je ingevulde aanvraagformulier mailen naar epk@kampenpartners.nl

Downloaden als pdf document: 2023 EPK aanvraag evenementensubsidie.pdf

Downloaden als excel bestand: 2023 EPK aanvraag evenementensubsidie.xls

download aanvraagformulier in Excel

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo