Festival
Voor jong en oud

24H HANZE

24 hanze logo

EENMALIG

Bewaar
Delen

Dagen en tijden

Zaterdag 14 oktober 2023 - (14:00 - 13:59)

Vrijdag 23 december 2022 | 452 keer bekeken

Beleef 24H Hanze in Kampen

Zaterdag 14 oktober 2023, klokslag 12.00u gaat het gebeuren: 24H Hanze en de Cultuurnacht van de Hanzesteden gaat dan van start. Historie, bedrijvigheid en gastvrijheid van de negen Hanzesteden komen bij elkaar tijdens dit evenement met inmiddels ruim 40 verrassende activiteiten binnen 24 uur. Dit wordt groots en uniek!

Iedereen mag meedoen. In de binnenstad worden allerlei activiteiten georganiseerd door culturele organisaties, evenementen-organisatoren, vrijetijdsondernemers en andere ondernemende Kampenaren. 

Van zonsondergang tot zonsopkomst toont cultureel Kampen wat ze in huis heeft! Onverwachte samenwerkingen, spannende nachtelijke belevenissen, logeren in één van de oude gebouwen en een tentoonstelling met 2000 door inwoners gemaakte ‘Hansjes’.
Op dit moment zijn we druk bezig met het maken van de plannen, als je mee wilt denken of mee wilt doen, stuur een mail naar cultuurmakelaarkampen@sambiq.nl

Meer info volgt snel. Houd daarvoor deze pagina goed in de gaten! 

Wil je meedoen?

Heb jij een activiteit die je 14/15 oktober 2023 wil organiseren en wil je daarvoor extra informatie, (media)aandacht en ondersteuning? Stuur dan een mailtje naar cultuurmakelaarkampen@sambiq.nl!

Mail Margreet!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo