Festival
Voor jong en oud

6e Kamper Ui(t)dag: Surprise!

Kamper Uitdagen

EENMALIG

Dagen en tijden

Donderdag 29 augustus 2024 - (10:00 - 23:59)

Donderdag 9 mei 2024 | 604 keer bekeken

Bezoek de gezellige Kamper Ui(t)dagen in de historische binnenstad van Kampen. Deze 6e Kamper Ui(t)dag staat in het teken van verschillende verrassingen en allerlei leuke activiteiten. Struin daarnaast over de gezellige braderie, geniet van live muziek, een kinderprogramma, een rondvaart over de IJssel en orgelmuziek in de Bovenkerk. Welkom in Hanzestad Kampen!

man op een vogel als entertainment koe in de toren

Surprise!

Het programma voor deze laatste Kamper Ui(t)dag is op dit moment nog en de maak en blijft dus nog even een verrassing. Wat zeker is: het beloofd een gezellig dag vol verrassingen te worden. Met veel verschillende activiteiten. Je mag deze editie dus niet missen!

Kom gezellig met je partner, met vrienden of met je gezin. Ook voor kinderen is er genoeg te doen! 

Tijd: 12.00 - 18.00 uur 

Locatie: historische binnenstad van Kampen

*Het programma is in ontwikkeling. Meer informatie volgt binnenkort! 

Wat is er nog meer te doen?

Gezellige zomerbraderie | 10:00 - 18:00 uur
De gezellige braderie heeft voor ieder wat wils. Je vindt er ook kraampjes van lokale ondernemers.
Uiteraard zijn de winkels ook open. En is het heerlijk mensen kijken vanaf de terrassen in de binnenstad.

Kinderplein | 10:00 - 18:00 uur
De omgeving van de Bovenkerk wordt omgedoopt tot kinderplein, met verschillende leuke activiteiten voor kinderen. Kom gezellig even langs!  

Beklim de Nieuwe Toren | 11:00 - 17:00 uur
Tijdens de Kamper Ui(t)dagen kan je van 11:00 tot 17:00 uur de Nieuwe Toren beklimmen. Beklim de treden en geniet van het spectaculaire uitzicht over de binnenstad van Kampen. De beklimming kost €3 per persoon.

Muziek | 17:00 - 00:00 uur
Ook muziek mag niet ontbreken tijdens een Kamper Ui(t)dag. Zodra de avond invalt wordt er op de pleinen live muziek gespeeld worden.

koe in de toren entertainment
Nieuwe Toren

Beklim de Nieuwe Toren

Tijdens de Kamper Ui(t)dagen kan je van 11:00 tot 17:00 uur de Nieuwe Toren beklimmen. Volgens traditie is dit schitterende monument open voor bezichtiging waar je uiteindelijk kunt genieten van een spectaculair uitzicht over de binnenstad van Kampen. De beklimming kost €3 per persoon, bovenop de Nieuwe Toren staat iemand die uitleg geeft over de stad. 

De Bovenkerk

Bezichtig de Bovenkerk

De Bovenkerk is tijdens de Kamper Ui(t)dagen vrij toegankelijk van 10-17 uur. Bezichtig hier ook de tentoonstelling & intsallatie VUUR. Ontsnap even uit de drukte en geniet van mooie muziek in een bijzondere, verstilde ambiance.

parkeren

Parkeren

Kom je naar Kampen met de auto? Er zijn in en rondom de stad genoeg parkeerplekken, gratis of betaald, waar je je auto kwijt kunt. Alles is daarmee bereikbaar op loopafstand. Hoe fijn is dat!

Lees verder

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanuit het noorden via de N50 vanuit de richting Emmeloord
Volg de N50 richting Kampen, neem afslag Kampen. Ga rechtdoor over de Flevoweg, na de tweede rotonde neemt u de eerste afslag linksaf. Rijd helemaal rechtdoor, aan de linkerhand tref je het gratis parkeerterrein P-Buitenhaven.

Vanuit Zwolle
Volg de N50 richting Kampen, neem afslag Kampen. Ga rechtdoor over de Flevoweg, na de tweede rotonde neem je de eerste afslag linksaf. Rijd helemaal rechtdoor, aan de linkerhand tref je het gratis parkeerterrein P-Buitenhaven.

Met de trein naar Kampen

De stad Kampen, en ook het prachtige buitengebied is goed bereikbaar met de trein. Kies 'Station Kampen' als bestemming. En als je dan op het station aankomt, vergeet dan niet te genieten van het mooiste stadsfront van Nederland. Klik op de volgende link om de reis naar Kampen te plannen: https://www.ns.nl/stationsinformatie/kpn/kampen Je kunt Kampen ook bereiken via station Kampen Zuid. Neem dan de bus naar het centrum.

Perron1
Op station Kampen in de binnenstad kan je wat lekkers eten of drinken bij Perron 1. Ook voor een koffie to go, een drankje onderweg of iets lekkers in de trein kan je hier terecht. Check: https://perron1.nl/ 

Met de bus naar Kampen

De bus brengt je ook waar je zijn moet in Kampen. Op OV9292.nl vind je alle busreizen naar Kampen. Klik op de volgende link: https://9292.nl/kampen/bushalte-station

Perron1 (bij het busstation in de stad)
Op station Kampen in de binnenstad kan je wat lekkers eten of drinken bij Perron 1. Ook voor een koffie to go, een drankje onderweg of iets lekkers in de trein kan je hier terecht. Check: https://perron1.nl/ 

logo stad

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo