Bierfestival Kampen

Bier tappen

EENMALIG

Bewaar
Delen

Waar

De Bovenkerk

Dagen en tijden

Zaterdag 28 mei 2022 - (14:00 - 22:00)

Contact

info@bierfestivalkampen.nl

Prijzen

Betaald

Woensdag 12 januari 2022 | 40 keer bekeken

Op zaterdag 28 mei 2022 vind het eerste Bierfestival Kampen plaats in een zeer unieke en historische locatie, de Bovenkerk. Naast een groot aantal brouwers uit het land zullen ook alle lokale brouwers uit Kampen aanwezig zijn en kun je genieten van veel verschillende speciaal bieren. Uniek wordt de combi tussen bier en food. Het Bierfestival Kampen vindt plaats op een van de mooiste locaties in Kampen, namelijk de Bovenkerk.

Proef de lekkerste biertjes

Tijdens de proefavonden van het Biergilde van Campen hebben wij veel brouwers mogen ontmoeten en hun bieren mogen proeven. Voor het Bierfestival Kampen hebben wij een aantal brouwers benaderd die met heel veel plezier naar Kampen komen om hun brouwsels te laten proeven en ons meer te vertellen over hun brouwerij en bieren.

Brouwers uit Kampen

 

Vroeger waren er in elke stad meerdere brouwerijen te vinden, zo ook in Kampen. De geschiedenis lijkt zich te herhalen. Kampen kent inmiddels zeven brouwerijen die elk meerdere bieren brouwt. Van de zeven lokale brouwers zullen er zes aanwezig zijn op het Bierfestival Kampen.

Food Pairing

 

Een uniek element tijdens het Bierfestival Kampen is de food(pairing). Een aantal (horeca) ondernemers uit Kampen zullen bij één bier van elke brouwer een bijpassend ‘hapje’ combineren (pairing). De smaak van het bier en de foodpairing zullen elkaar versterken en staan garant voor een unieke smaakbeleving.

Binnenkort zullen de ‘food’ deelnemers bekend worden gemaakt en zullen wij via onze website en social media meer info delen over de bieren en bijbehorende foodpairing.

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo