Op zaterdag 2 oktober om 20.00 uur zal Evert van de Veen een bijzonder orgelconcert geven in de Bovenkerk te Kampen. Het thema voor dit concert is " Rondom Georg Friedrich Händel". Evert zal werken spelen van Händel en van componisten die zich lieten inspireren door deze componist zoals: Guilmant, Karg-Elert, Boelee en Wohlstenholme.


Evert van de Veen begint het concert met het bekende Halleluja uit de “Messiah” en besluit het concert met een eigen bewerking over het lied “U zij de glorie”, waarvan de melodie gecomponeerd is door Georg Friedrich Händel. Ook zal Evert eigen variaties over het lied “Ruis o Godsstroom der genade” in de stijl van Händel spelen. Deze bewerking heeft ook een plaats gekregen op zijn nieuwste CD met de titel “Eigen bewerkingen met een knipoog naar”...

De entree prijs bedraagt € 10,00 in de voorverkoop en € 12,50 aan de kerk. 12 t/m 17 jaar € 2,50 t/m 11 jaar gratis.
Voor plaatsen reserveren in de voorverkoop: info@evertvandeveen.nl of 06-27441103 onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer.

Voor meer info: www.evertvandeveen.nl 

Bovenkerk
Koornmarkt 28, Kampen

 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media