Het is weer herfst en dan is het tijd om te genieten van bockbieren. De Veerman van Kampen vaart op zondag 7 november uit om samen met jullie te genieten van bockbieren en bijpassende hapjes. De proeverij wordt begeleid door leden van het Biergilde van Campen. De bieren zijn geselecteerd door François van de Actie Slijter, André van De Kamper Slijter en Mark van Slijterij Post.

Wil jij genieten van lekkere bockbieren en heerlijke hapjes? Opgeven kan via www.deveermanvankampen.nl. De kosten bedragen € 27,50 per persoon (6 proefglazen, 3 hapjes en varend genieten van al het moois dat de IJsseldelta in de herfst te bieden heeft). Inloop vanaf 13.30u, vertrek 14.00u en terugkomst om 17.00u.

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media