Bierliefhebbers opgelet! Na het succes van het Hops & Grapes Festival staat het volgende bierfestijn alweer op jullie te wachten! Zaterdag 12 oktober aantaande organiseert Proeflokaal De Stomme van Campen​ van 15.00 - 22.00 uur de jaarlijkse bokbierdag. Vijftien bokbieren van het vat, lekker eten, muziek en de befaamde bokbierwandeling door de binnenstad.

Bokbierwandeling georganiseerd door de Stomme van Campen
Ook dit jaar organiseren we weer een Bokbierwandeling! Je wandelt samen met je gezelschap op eigen gelegenheid door de Kamper binnenstad. Tijdens de wandeling doen je vijf bijzondere locaties aan alwaar we een proefglas bokbier zullen nuttigen. Op elke locatie een ander bokbier! Net als voorgaande jaren serveren we dit jaar bij elk glas bokbier een bokkig hapjes. Verrassende hapjes die erg goed bij de te proeven bokbieren past.

De route start en eindigt bij Proeflokaal De Stomme van Campen. Na het proeven van de eerste vier bokbieren loop je terug naar Proeflokaal De Stomme van Campen waar je je vijfde bokbiertje nuttigt. Naast de bieren de je nuttigt tijdens de tocht serveren wij in De Stomme van Campen in totaal elf verschillende bokbieren. Unieke bokbieren van kleine en grote brouwerijen, biologisch of uit de streek!

Dus mocht je geen genoeg kunnen krijgen van het bokbier, dan laat je in De Stomme van Campen je glas gewoon weer vullen met één van de 10 andere bokbieren.

Vanaf september zijn de deelnamekaarten beschikbaar! Voorverkoop via eventbrite.com. Kaarten voor de Bokbiertocht kosten €20,- per stuk inclusief 5 bokbieren en 5 bokkige hapjes tijdens de route. Bokbieren in De Stomme van Campen kosten €2,25 per stuk. Consumptiemunten zijn aan de bar verkrijgbaar.

Kijk voor meer info op www.bokbierdagkampen.nl

Adres

De Stomme van Campen
Oudestraat 218-220, Kampen

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media