Varen
Voor jong en oud

Dagtocht zeilen

Jannes van Campen

EENMALIG

Bewaar
Delen

Waar

Zeilschip Jannes van Campen

Dagen en tijden

Zondag 28 augustus 2022 - (11:00 - 17:00)

Donderdag 10 maart 2022 | 182 keer bekeken

Wil je graag eens alleen, met zijn tweeën of met een klein gezelschap willen zeilen? Schrijf je dan in voor één van onze individuele zeiltochten waarbij we werken op basis van losse inschrijvingen. Op deze manier kunnen jullie toch tegen een gunstig tarief genieten van een heerlijke dag op het water.

Welkom aan boord

Als je van zeilen houdt dan is een dagtocht een echte belevenis. Stap aan boord van zeilschip Jannes van Campen en jullie avontuur begint meteen!

Vanaf de IJsselkade varen we stroomafwaarts richting het Ketelmeer die uitkomt op het IJsselmeer. Onderweg kan onze kapitein jullie alvast de fijne kneepjes van het zeilen bijbrengen zodat jullie goed voorbereid het meer op gaan. Het is hard werken aan boord en dat maakt een dagtocht zeer geschikt voor teambuilding of een uitje met de familie of vrienden. Jullie zullen elkaar op een hele andere manier leren kennen.

Prijzen tickets:
Volwassenen €50 per persoon
Kinderen tot 12 jaar €25 per kind
Prijzen zijn inclusief koffie/thee, ranja, brandstof, schipper en BTW

Afvaart: 11.00 uur
Terugkomst: 17.00 uur

De tocht gaat door bij een minimum aantal deelnemers van 18 personen, het maximum is 30 personen. Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen aan boord maar er bestaat ook de mogelijkheid voor een lunchpakket aan boord.

Opstapplek: IJsselkade in Kampen t.h.v. nummer 64

Kijk voor meer informatie op de website van RondvaartKampen.

Zeiltocht reserveren

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo