Voor jong en oud

De IJsselbiënnale 2023

poster

EENMALIG

Bewaar
Delen

Dagen en tijden

Zaterdag 17 juni 2023 - (10:00 - 17:00)

Praktische informatie

Kijk voor meer informatie op: https://ijsselbiennale.nl/ijsselbiennale-2023/

Zondag 26 maart 2023 | 150 keer bekeken

De IJsselbiënnale 2023 valt samen met het Hanzejaar. Onze fietsroute voert je langs wel zes Nederlandse Hanzesteden. Net als de Hanzesteden heeft de IJsselbiënnale de rivier als drager én dezelfde internationale ambities. We werken samen met ruim 100 partners uit de regio, verbonden door de rivier en we zetten kunst in als katalysator om de verbinding tussen deze partners te versterken.  

IJsselbiënnale 2023: Hanzejaar 

IJsselbiënnale 2023, met als titel Grondtonen stelt de aarde, bodem en grond centraal. Letterlijk in de zin van het belang van een goede bodem voor een duurzame toekomst, maar ook figuurlijk. Want het mycelium, een ondergronds netwerk dat belangrijk is voor het hele ecosysteem, kunnen we vergelijken met het – soms onzichtbare, maar essentiële – netwerk van de Hanzesteden van vroeger en nu. Zo bouwen we voort op deze rijke traditie en werken we aan de versterking en uitbreiding van netwerken langs de IJssel om antwoorden te vinden om uitdagingen van vandaag én morgen.  

Meer informatie over de Zomerexpo die in Hanzestad Kampen te zien zal zijn volgt hier binnenkort. Kijk voor meer informatie over de IJsselbiënnale op: https://ijsselbiennale.nl/ijsselbiennale-2023/

Zomerexpo Kunstenaars Kampen

In de Zomerexpo Kunstenaars Kampen, is op interessante culturele locaties langs de route van de IJsselbiënnale, te zien wat kunstenaars uit Kampen in huis hebben. Door de kunstacademie die 25 jaar in Kampen zat, is er nog steeds een levendige en diverse beeldende kunstsector.

Lees meer

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo