Op zaterdag 16 oktober 2021 vindt de Ned Air 2Bruggenloop weer plaats. Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven. Met loopafstanden van 5, 10 en 15 kilometer, een Kidsrun én een Businessrun belooft het hardloopevenement ook in 2021 een grote happening te worden.

De start en de finish van de Ned Air 2 Bruggenloop is bij het Van Heutszplein, tegenover De Stadskazerne, in Kampen. De eerste editie was een daverend succes. Het hardloopevenement was met 1250 deelnemers volledig uitverkocht. De organisatie heeft de route nu zo aangepast dat er meer mensen mee kunnen lopen. Echter zit er ook deze editie een limiet aan het aantal lopers. 

Laat deze kans niet lopen 

Wees er snel bij en geef je op de voor Ned Air 2Bruggenloop. De inschrijving voor de NedAir 2Bruggenloop loopt via www.2bruggenloop.nl. Op deze website zal de komende periode ook alle informatie over de starttijden, parcours en overige praktische informatie te raadplegen zijn. 

Hieronder staan de starttijden van de verschillende afstanden (onder voorbehoud):

Starttijd Van Dijk Kidsrun: 14.00 uur
Starttijd Wärtsila 5 kilometer: 14.45 uur
Starttijd Vivan 10 kilometer: 14.30 uur
Starttijd Ned Air 15 kilometer: 14.30 uur

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws op: www.2bruggenloop.nl.

Foto: Marleen Stoel

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media