Expositie

Duik in een vrije wereld

poster

EENMALIG

Bewaar
Delen

Waar

Galerie Tripmaker

Dagen en tijden

Vrijdag 24 juni 2022 - (13:00 - 17:00)

Praktische informatie

Galerie Tripmaker is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 - 17:00 uur. Buiten deze openingstijden is het mogelijk om de galerie op afspraak te bezoeken. Welkom!

Vrijdag 24 juni 2022 | 177 keer bekeken

Duik in een vrije wereld is de titel van de expositie van story painter Wouter Berns die tot 11 september 2022 te bezoeken is in Galerie Tripmaker. Wouter Berns (1970, Zevenaar) was op weg om profvoetballer te worden tot in 1985 een knieblessure roet in het eten gooide. Hij pakte de striptekenpen op en begon aan de avonturen van Drs. Sjampoo, een quasi-intellectuele stripfiguur die zichzelf onnavolgbaar in de nesten werkt. Rond 1987 ruilde hij die pen in voor verf, kwasten en penselen. Een jaar later kwam hij naar Kampen waar hij in 1992 de kunstacademie voltooide.

Expositie schilderijen Wouter Berns:

Berns neemt je in zijn schilderijen mee naar een onwerkelijke, maar meestal niet onmogelijke wereld. De onderwerpen voor zijn schilderijen vindt hij in literatuur, film, filosofie, maar vooral in de wereld om hem heen. Zijn interesse in mensen en hoe ze zich verhouden tot de wereld en tot elkaar klinkt tot diep in zijn werk door. Sinds 1991 exposeert hij in binnen- en buitenland. Delen van het jaar is hij te vinden in zijn landelijk gelegen atelier in de Franse Ardennen.

Kijk voor meer informatie op: https://wouterberns.nl/tripmaker/

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo