Boek nu een privé stadswandeling o.l.v. kunsthistoricus en gids Reinier de Wit. Treed in de voetsporen van Maarten, Cis en Vincent van Rossem en bezoek de hartelijke Hanzestad Kampen.

Kunsthistoricus en gids Reinier de Wit laat jullie de plekken zien die de Van Rossems hebben bezocht en vertelt smakelijk over de rijke cultuurgeschiedenis van Kampen en haar spraakmakende persoonlijkheden.

  • Ontdek bijvoorbeeld het verhaal van de Kogge van Kampen: de varende geldmachines die van Kampen in de Middeleeuwen één van de meest machtige en welvarende Hanzesteden van Noordwest-Europa maakten.
  • Of het verhaal van Dokter Kolff: icoon en boegbeeld van Kampen.
  • Kent u sigarenmaker in hart en nieren Tinus Vinke?

Na de wandeling met Kampen & Beyond weet u er alles van. Ontdek Kampen, 17e eeuws bolwerk van de Remonstranten ofwel de ‘Rekkelijken’.


Direct tickets boeken voor 12 of 13 juni kan via www.vanrossemsinkampen.nl
Let op: De stadswandelingen kun je per 2 personen of meer boeken indien uit 1 huishouden, dit in verband met de huidige Corona maatregelen.

Ga met stadsgids Reinier de Wit in het voetspoor, niet alleen op 12 en 13 juni, maar de hele zomer stadswandelingen! Kijk voor meer info en aanmelden op andere data op www.kampenandbeyond.com/nl/in-de-voetsporen-van-de-van-rossems/

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media