Open dag
Voor jong en oud

Kom in de Kas IJsselmuiden

kom in de kas

EENMALIG

Bewaar
Delen

Dagen en tijden

Zaterdag 1 april 2023 - (10:00 - 16:30)

Dinsdag 7 maart 2023 | 250 keer bekeken

Hoe zorgen hommels voor de bestuiving van bloemetjes? Hoe ziet een zaadje eruit en wat gebeurt er als het gezaaid wordt? Hoe belangrijk is techniek voor een kweker? En hoe smaakt bijvoorbeeld een paprika of tomaat uit een kas? Ontdek het op zaterdag 1 april, van 10.00 tot 16.30 uur tijdens Kom in de Kas IJsselmuiden!

Kijken en proeven

Zaterdag 1 april is het feest in de Koekoekspolder! Op die dag vindt  Kom in de Kas plaats. In de Koekoekspolder in IJsselmuiden, in de mooie IJsseldelta, zetten 7 groenten- fruit- en bloemenkwekers de deuren van hun bedrijven weer geheel gratis en gastvrij open.

Er is weer genoeg te beleven tijdens de Kom in de Kas. Je kunt volop kijken, ruiken en proeven van de mooie, verse, gezonde en veilige producten uit ons mooie tuinbouwgebied. Dit is misschien wel het duurzaamste tuinbouwgebied van Nederland! 

Op de bedrijven krijg je uitleg over veel boeiende thema’s. Voor de kinderen zijn er weer spannende attracties, diverse springkussens en proeverijen. Kortom: een geweldig uitje voor het hele gezin!

Paprika’s, tomaten, bloemen, witlof, sla, komkommer, aardbeien, bloemen en planten!.....het groeit in de IJsseldelta!

Kijk voor meer informatie op: www.komindekasijsselmuiden.nl

Deelnemende bedrijven

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo