Concert
Voor jong en oud

Muziek in de binnenstad

draaiorgel

EENMALIG

Waar

Muziek in de binnenstad

Dagen en tijden

Zaterdag 9 november 2024 - (13:00 - 17:00)

Maandag 11 maart 2024 | 60 keer bekeken

Geniet vanmiddag in de historische binnenstad van Kampen van muziek. Kom winkelen onder het genot van de gezellige deuntjes van het draaiorgel van Joris ten Have, bekend van radio en televisie!

Kom gezellig winkelen!

Hollandse klassiekers van vroeger maar ook de modernste hits; vanmiddag komen ze allemaal voorbij! Kom gezellig winkelen. Geniet van de oud-Hollandse sfeer in de binnenstad door de muziek van een draaiorgel.

Dagelijks maakt Joris ten Have voor zijn draaiorgels nieuwe arrangementen. Met ruim 1800 liedjes in het repertoire zit jouw favoriete nummer er vast bij!

pposter

Winkelen in Kampen

Kom gezellig winkelen in Kampen! De Oudestraat slingert door de sfeervolle en monumentale binnenstad en is een aaneenschakeling van exclusieve boetiekjes, trendy woonwinkels, hippe kledingwinkels en bijzondere speciaalzaken. 

uitizcht

Openingstijden

In Kampen kun je zes dagen per week winkelen en zeven dagen per week je dagelijkse boodschappen doen. Op vrijdagavond is de koopavond. De winkels zijn dan tot 20.00 uur geopend. Breng ook een bezoekje aan de gezellige markt op maandag of zaterdag.

Openingstijden

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo