Actie
Voor jong en oud

Quintus Open

poster

EENMALIG

Bewaar
Delen

Waar

Quintus Kampen

Dagen en tijden

Zaterdag 9 september 2023 - (09:30 - 09:00)

Woensdag 19 juli 2023 | 222 keer bekeken

Open lessen muziek, dans, theater, kunst & ambacht

'Je raakt nooit uitgespeeld!’ Dat is motto van het nieuwe Quintusseizoen. Om iedereen kennis te laten maken met het inspirerende cursusprogramma organiseert het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 van 9 september tot 9 oktober Quintus Open met open lessen muziek, dans, theater, kunst & ambacht en spelen met taal.

Tijdens Quintus Open kun je een volle maand gratis en vrijblijvend kijken, meedoen en vragen stellen bij bijna alle cursussen. Op zoek naar (twee)wekelijkse lessen of een korte cursus dans, toneel, musical, muziektheater, spelen met taal, muziek, zang, beeldende kunst of ambachten? Meespelen of -zingen in een band, koor, ensemble, combo of orkest? Of als kunstenaar zelfstandig aan de slag in de Quintus Grafiekwerkplaats? Ontdek wat bij je past en kom sfeerproeven tijdens Quintus Open. Voor alle andere groepslessen, cursussen en repetities werkt het als volgt: snuffel tussen het cursusprogramma op quintuskampen.nl.

Kijk op welke dag en tijdstip jouw favoriete les of cursus is en informeer bij de infobalie of er voldoende plek is. Vrijblijvend langskomen kan ook! Wil je een individuele muziekles op een bepaald instrument of zangles? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles via de informatiebalie. De infobalie vind je in het Quintusgebouw maar is ook telefonisch bereikbaar (038-3371200) of via de mail (info@quintuskampen.nl).

Tip: de laatste week van Quintus Open is tevens de nationale Week tegen Eenzaamheid. Ervaar bij Quintus hoe goed het is om samen met anderen creatief bezig te zijn, samen te dansen, theater of muziek te maken!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo