Rondleiding
Voor jong en oud

Rondleiding over de Koggewerf

poster

EENMALIG

Bewaar
Delen

Dagen en tijden

Woensdag 11 oktober 2023 - (15:00 - 16:30)

Maandag 3 juli 2023 | 238 keer bekeken

De Kamper Kogge is gebouwd op de plek waar je nu de Koggewerf kunt bezoeken. Het schip heeft haar vaste ligplaats in de Oude Buitenhaven, naast de Koggewerf. Op de Koggewerf organiseren we rondleidingen met gids, waar we je vertellen over het ontstaan van de Hanze aan de hand van onze expo, het Hanze huisje en de Kamper Kogge.

Beleef het maritieme verleden van Kampen

Op de Koggewerf zijn vele vrijwilligers actief om het schip te onderhouden. Hiervoor is een aantal traditionele gebouwen gebouwd, zoals de houtwerkplaats, expositieruimte, zeilenopslag, vergaderruimte en de gezellige Taveerne. Maak een rondleiding en ontdek het maritieme verleden van de Hanzestad Kampen.

Het tarief voor rondleidingen is €5,50 per persoon. Individueel kun je direct boeken via de onderstaande boekingskalender van Leisure King. Per rondleiding zijn online maximaal 20 plaatsen beschikbaar. De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur. 

Groepen en meevaren op de Kogge
Wil je graag een andere datum komen met een groep, of wil je het combineren met een Koggevaart of gebruik van de Taveerne? Reseveer dan even bij Joke Scholten via reservering@kamperkogge.nl. Houd er rekening mee dat het verzorgen van een reservering voor groepen, één tot twee weken in beslag kan nemen. Voor groepen geldt een minimum van 7 personen, of een minimaal bedrag van €38,50. De rondleiding duurt zo’n anderhalf uur.

Boek hier je tickets:

poster poster

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo