Varen
Voor jong en oud

Rondvaart aan boord van een zeilschip

Jannes van Campen

MEERDAAGS

Bewaar
Delen

Waar

Zeilschip Jannes van Campen

Dagen en tijden

Zaterdag 27 augustus 2022 - (13:00 - 14:00)
Zaterdag 27 augustus 2022 - (14:15 - 15:15)
Zaterdag 27 augustus 2022 - (15:30 - 16:30)

Donderdag 10 maart 2022 | 1219 keer bekeken

RondvaartKampen biedt je een unieke beleving; met zeilschip Jannes van Campen zijn zij de enige zeilende rondvaart van Nederland. Waar je in de grote steden bij een rondvaart terecht komt op de traditionele rondvaartboten, doen we dat in Kampen net iets anders. Want wanneer je als stad zo’n rijke zeilvloot hebt dan wil je die ook beleven als bezoeker. Stap aan boord en het avontuur start meteen. Plof lekker in de zitzakken, geniet van de mooie omgeving en help wanneer je dat wil mee met het hijsen van de zeilen.

Een ontspannen vaartocht op de IJssel

De rondvaarten hebben een tijdsduur van 1 uur en zijn vooraf te reserveren middels onderstaande boekingsmodule. Klik in de boekingmodule hieronder op de [meer info] button voor details omtrent de rondvaart. Voor 2022 staan de vaartochten gepland in alle weekenden in juli en augustus. Na het selecteren van een beschikbare datum start de reservering.

Prijzen tickets:
Volwassenen €10
Kinderen tot 12 jaar €5

We varen deze dag uit op de volgende tijden: 
13.00 uur 
14.15 uur 
15.30 uur

Wil je een langere zeilbelevenis? RondvaartKampen heeft voor dit seizoen 3 data ingepland waarop je als individu of klein gezelschap in kunt schrijven namelijk:

Zondag 28 augustus
Zondag 18 september

Daarnaast is het mogelijk om bij een grotere groepsgrootte het schip exclusief af te huren. Een mooie invulling voor een bedrijfsuitje of de jaarlijkse familiedag waarbij je een combinatie kunt maken met een activiteit in de binnenstad of een BBQ aan boord. Bezoek hiervoor de website van RondvaartKampen.

Welkom aan boord! 

Rondvaart reserveren

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo