Festival
Voor jong en oud

Sail Kampen 2024

poster

EENMALIG

Bewaar
Delen

Waar

Kampen

Dagen en tijden

Vrijdag 29 maart 2024 - (12:00 - 17:00)

Donderdag 12 oktober 2023 | 633 keer bekeken

Kom met Pasen naar Kampen en geniet van het grootste paasevenement van Nederland: Sail Kampen 2024. Water, wind, prachtige schepen, leuke attracties, muziek, theatrale historische parades, nautische demonstraties en nog veel meer. Het belooft een fantastisch weekend te worden. Een uitje voor het hele gezin! 

Groots nautisch spektakel!

Sail Kampen 2024 belooft groter te worden dan ooit: een groots nautisch evenement met regionale, nationale en internationale allure. De historische Hanzestad Kampen vormt het decor. Zeilschepen uit binnen- en buitenland komen naar Kampen en zullen te bezichtigen zijn aan de IJsselkade. Ga terug naar ons roemrijke verleden met historische schepen uit de Hanze- en VOC-tijd.

Sail Kampen start op vrijdagavond met een spectaculaire vlootschouw. Alle deelnemende schepen varen Kampen binnen en presenteren zich met sfeervolle verlichting aan het publiek. Het gehele weekend is er van alles te beleven in- en rondom het water. Sail Kampen wordt groots afgesloten op maandag met een spectaculaire show. 

Beleef Sail Kampen en kom van 29 maart tot en met 1 april 2024 naar Kampen!

Kijk voor het volledige programma op: https://visitkampen.nl/sailkampen/ 

poster sail

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo