Theater
Volwassenen

Stadsgehoorzaal: 10

Poster

EENMALIG

Bewaar
Delen

Dagen en tijden

Vrijdag 26 mei 2023 - (20:15 - 22:00)

Contact

info@stadsgehoorzaalkampen.nl

Dinsdag 11 april 2023 | 92 keer bekeken

Na het succes van Joseph, Movie2Musical, On Stage, The Wiz, Footloose, Shrek en Pippin vieren we 10 jaar musicals in Kampen. Een ware reünie met alle hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar. We zien oude bekenden terug en zoals altijd bieden we nieuw talent een podium.  Het is het jaar 2123. De wereld is grauw, grijs en saai. Niemand danst meer, niemand speelt meer en niemand zingt meer. De Stadsgehoorzaal is verlaten en de magie is verdwenen. Tot een groepje jonge onderzoekers het gebouw terugvindt. Het gebouw komt weer tot leven en begint te vertellen…

grote zaal grote zaal
Een tijdloos theaterlandschap

Een tijdloos theaterlandschap

De Stadsgehoorzaal Kampen ademt geschiedenis vanuit alle kieren, hoeken en krochten van het gebouw. Als je plaatsneemt in de rode pluche stoelen onder de beeldschone kroonluchter in de grote zaal, waan je je in een tijdloos theaterlandschap. Hier zat men ook aan het eind van de 19e eeuw, toen de Stadsgehoorzaal haar deuren opende. Gedurende 125 jaar veranderde er veel in het theater, maar één plek bleef hetzelfde: de grote zaal. Je wordt omringd door de historie. Dit is écht theater! 
 

Parkeren

Kom je naar Kampen met de auto? Er zijn in en rondom de stad genoeg parkeerplekken, gratis of betaald, waar je je auto kwijt kunt. Alles is daarmee bereikbaar op loopafstand. Hoe fijn is dat!

Lees verder

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanuit het noorden via de N50 vanuit de richting Emmeloord
Volg de N50 richting Kampen, neem afslag Kampen. Ga rechtdoor over de Flevoweg, na de tweede rotonde neemt u de eerste afslag linksaf. Rijd helemaal rechtdoor, aan de linkerhand tref je het gratis parkeerterrein P-Buitenhaven. Ook is het mogelijk om in de buurt van de Stadsgehoorzaal betaald te parkeren.

Vanuit Zwolle
Volg de N50 richting Kampen, neem afslag Kampen. Ga rechtdoor over de Flevoweg, na de tweede rotonde neem je de eerste afslag linksaf. Rijd helemaal rechtdoor, aan de linkerhand tref je het gratis parkeerterrein P-Buitenhaven. Ook is het mogelijk om in de buurt van de Stadsgehoorzaal betaald te parkeren.

Met de trein naar Kampen

De stad Kampen, en ook het prachtige buitengebied is goed bereikbaar met de trein. Kies 'Station Kampen' als bestemming. En als je dan op het station aankomt, vergeet dan niet te genieten van het mooiste stadsfront van Nederland. Klik op de volgende link om de reis naar Kampen te plannen: https://www.ns.nl/stationsinformatie/kpn/kampen Je kunt Kampen ook bereiken via station Kampen Zuid. Neem dan de bus naar het centrum.

Met de bus naar Kampen

De bus brengt je ook waar je zijn moet in Kampen. Op OV9292.nl vind je alle busreizen naar Kampen. Klik op de volgende link: https://9292.nl/kampen/bushalte-station

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo