Geniet van oude en nieuwe beelden van Kampen in de expositieruimte van De Stadskazerne.

We hebben de expo Wat een plaatje! Verleden en heden van Kampen in beeld verlengd! Tijdens de openingstijden van Bibliotheek Kampen te bewonderen! De toegang is gratis. De expositie van Stadsarchief Kampen die interessant is voor Kampenaren en de bezoeker aan Kampen. Met foto's van Kampen in beeld en historische foto's uit onze collectie. De expositie is dagelijks te bezoeken tot 8 november. 

Daarnaast laat Stadsarcheoloog Alexander Jager laat archeologische vondsten zien die passen bij de historische foto’s en locaties. Ook van Monumenten Te Kampen zijn er een aantal mooie detailfoto’s van Kampen te zien! En Annemiek Jonker laat ook een aantal van de Kamper Schatten zien.

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media