IJsbaan in de binnenstad

Woensdag 26 januari 2022 | 4990 keer bekeken

Wat was het een groot succes! Honderden kinderen konden schaatsen op de ijsbaan op de Plantage. Een boel gezelligheid en ijspret. Momenteel kan er niet meer geschaatst worden. We hopen jullie in 2022 weer te zien op het ijs! 

Reserveren

Er kan niet meer gereserveerd worden. 

Via onderstaand reserveringsformulier kan je een uur gratis schaatsen reserveren en eventueel voor €3 schaatsen huren. Als je zelf ijshockeyschaatsen of kunstschaatsen hebt, dan mag je die meenemen. Er kunnen per uur maximaal 35 personen schaatsen.

In verband met de coronaregels is het niet toegestaan om als toeschouwer te kijken bij het schaatsen. Wil je graag kijken? Neem dan met CTB plaats op één van de terrassen. Ben je 13 jaar of ouder? Neem dan je CTB mee om te kunnen schaatsen!

Veel schaatsplezier!

Schaatsen in de binnenstad

Het lijkt te mooi om waar te zijn maar er kan deze winter geschaatst worden in de historische binnenstad. Het schaatsfestijn barst los op zaterdag 11 december. Tot en met zaterdag 19 december kun je op het sfeervolle horecaplein De Plantage komen schaatsen. En daar hoeft het niet eens voor te vriezen!

Vraag & antwoord

➡ Heel Kampen schaatst ⬅

Hier een handig overzicht over de openingstijden, schaatshuur en leeftijden:


❓ Mag ik met mijn eigen schaatsen gebruik maken van de baan?
➡ Ja, dat mag met ijshockey of kunstrijschaatsen. Noren is helaas niet toegestaan. Ook met eigen schaatsen moet je een tijdsblok reserveren.


❓ Ik heb gereserveerd, maar ik heb niet aangegeven dat ik schaatsen wil huren. 
➡ Je kunt ter plekke schaatsen huren voor €3 per paar. Je kunt betalen met je bank app of QR code.


❓ Mag ik samen met mijn kind schaatsen?
➡ Jazeker mag dat. Vanaf 13 jaar zijn wij wel verplicht een QR-code te scannen voor toegang tot de baan.


❓Mag ik kijken als mijn kinderen schaatsen?
➡ Publiek is helaas niet toegestaan. Je mag plaatsnemen met een geldig CTB op het terras van de horeca. Wil je dit niet? Je mag uiteraard even snel een foto/filmpje maken, maar daarna is toekijken helaas niet meer toegestaan.


❓ Mijn kind wil schaatsen, ik heb geen QR-code. 
➡ Je kind is welkom om te komen schaatsen. Tot 13 jaar is geen QR-code nodig. Schrijf eventueel het telefoonnummer van jou op de hand van het kind of op een briefje in de jaszak. Dan kunnen wij je bellen als je kind eerder dan de gereserveerd tijd opgehaald wilt worden. 


❓ Kan ik de baan ook afhuren voor een (kinder)feestje?
➡ Nee helaas. Na 17:00 uur moet de baan sluiten. Onder schooltijd wordt de baan gebruikt door onze vakleerkrachten. Hij wordt dus al 100% gebruikt. 

Heb je een andere vraag? Stuur een mailtje naar info@sportservicekampen.nl

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo