21 juni om 12.07 start Zomer in Kampen

Dinsdag 12 februari 2019 | 379 keer bekeken

Op donderdagmiddag 21 juni exact om zeven over twaalf start de zomer in Kampen officieel. Op dat moment kan iedereen op www.zomerinkampen.nl de nieuwste voorpretfilm van Kampen Marketing bewonderen en profiteren van gratis zomerse uitgaanstips.


Veel te doen
De afgelopen weken werden zomerse temperaturen bereikt en ook Beach Kampen is al in volle gang, maar de komende maanden staat er nog veel meer op het programma in Kampen. De bekende jaarlijkse publiekstrekker ‘Kamper Ui(t)dagen’ vindt plaats vanaf 26 juli. Daarnaast kunnen bezoekers deze zomer ook naar evenementen als het Zomerfeest in Wilsum (30 juni), de Stoomdag d’Olde Mesiene (7 juli en 4 augustus) en het Creaspektakel en het Stripspektakel op 18 augustus.

Zomercampagne


Citymarketingorganisatie Kampen Marketing heeft de Zomer in Kampen banieren weer opgehangen bij de invalswegen, er is een nieuwe zomerse inspiratievideo geproduceerd en op sociale media zoals Instagram worden de komende weken extra zomerse activiteiten uitgelicht via @visitkampen.

12.07 uur


De Zomer wordt in Kampen exact om 12.07 geopend. Net als in de rest van het noordelijk halfrond trouwens, want dat is de dag waarop de zon de hoogste stand boven de horizon bereikt en de dag het langste duurt. De astronomische zomer wordt wel eens verward met de meteorologische zomer, die om praktische redenen begint op 1 juni.
21 juni om 12.07 start Zomer in Kampen

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo