52.000 part-time citymarketeers (m/v)

Maandag 12 maart 2018 | 215 keer bekeken

Kampen Marketing is de citymarketingorganisatie van Kampen, hartelijke Hanzestad aan de IJssel. De stichting voert regie op de profilering van Kampen. Daarmee dragen we bij aan het bevorderen van de economie, werkgelegenheid, aantrekkelijkheid, voorzieningenniveau en leefbaarheid.Ben jij trots op je stad? En hou je ervan om andere mensen te helpen? Vind je het leuk om bezoekers, nieuwe bewoners en anderen te vertellen over Kampen? Dan komen we graag met jou in contact!


Wat wij vragenJe promoot je stad actief met woord en daad. Tijdens evenementen, beurzen en andere gelegenheden sta je bezoekers te woord, verstrek je relevante informatie en sterke maar ware verhalen over Kampen. Vooral over ons cultuurhistorische en nautische heden, verleden en toekomst. Je neemt nieuwe inwoners mee op sleeptouw door Kampen. Ook op verjaardagsfeestjes en andere gelegenheden vertel je met plezier over Kampen als prettige stad om te wonen, werken en vrije tijd te besteden.

Wat wij biedenWe keren geen salaris uit, maar onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform met
In overleg worden de eventueel door jou te verrichten werkzaamheden vastgesteld, we verwachten in ieder geval collega’s nodig te hebben tijdens:

Aanmelden


Wil je ook part-time citymarketeer worden of eerst meer informatie over deze functie, heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact op met Roeland Tameling van Kampen Marketing (06-17453490 / r.tameling@kampenmarketing.nl) of Jan Troost van Tourist Information Kampen (06-14125566/ jw.troost@planet.nl)

Kampen Marketing wordt bij de werving en selectie ondersteund door bureau Werkis.

Meer informatie over de citymarketing aanpak van Kampen kun je ook lezen op Kampen marketing.

52.000 part-time citymarketeers (m/v)

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo