Bedankbrigade bij de Leuke Hanzestad

Ondernemen in Kampen
Woensdag 14 september 2022 | 541 keer bekeken

Vroeg in de ochtend van 13 september verraste de BedankBrigade van Kampen ondernemer Paul Spannenburg met een minifeestje voor de deur van zijn bedrijf. Wethouder Bas Wonink sprak namens de gemeente zijn waardering uit voor Spannenburg, die regelmatig bijdraagt aan de levendigheid van Kampen.

Paul Spannenburg is eigenaar van zalencentrum De Leuke Hanzestad en al jaren gastheer voor BNI de Kamper Steur. Dat is een ondernemersnetwerk met wekelijks een ontbijtsessie voor bedrijven in Kampen, Dronten en omgeving. Daarnaast heeft hij Moods & Roots overgenomen, organiseert Paul regelmatig wandelingen en andere leuke evenementen voor Kampenaren. Voldoende aanleiding voor citymarketing organisatie Kampen Partners om hem mede namens BNI in het zonnetje te zetten.

Daarom kwam de wethouder Economische Zaken met de BedankBrigade van Kampen langs om half zeven ’s ochtends, vlak voor het BNI ontbijt. Met warme woorden, vrolijke gastheren en gastvrouwen en een mobiele cocktailbar waar alcoholvrije cocktails werden geschonken.

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo