Binnenstadondernemers wapenen zich tegen energiecrisis

direct aanmelden
Bewaar
Delen
Donderdag 6 oktober 2022 | 430 keer bekeken

Op 1 november wordt een bijeenkomst gehouden voor vastgoedeigenaren en ondernemers in de binnenstad van Kampen om de mogelijkheden tegen de hoge energielasten te bespreken. De informatieavond is gratis en start om 19.30 uur in Moods & Roots

Maatregelen nodig

Op Prinsjesdag werd bekend, dat MKB-ondernemers niet meeprofiteren van het prijsplafond, dat is afgesproken met de Nederlandse energieleveranciers. Terwijl de nood ook bij ondernemers in de binnenstad van Kampen hoog is. “Met alleen het dichthouden van je deuren om energie te besparen kom je er deze winter als winkelier niet”, weet binnenstadmanager Leo Hoksbergen. “Daarom hebben we experts van Nieuwe Energie Overijssel, het Steunpunt Cultureel Erfgoed/het Oversticht en PM Energie uitgenodigd om ons te adviseren over alternatieve mogelijkheden.”

Krachten gebundeld

De Vereniging Vastgoedeigenaren Binnenstad Kampen (VVBK) en de Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK) hebben de handen ineengeslagen en organiseren samen de voorlichtingsbijeenkomst. BOK-voorzitter Michiel de Groot: “we werken al langer samen in de Stuurgroep Binnenstadmanagement, met steun van de gemeente en de citymarketingorganisatie. En dit is echt een probleem waar we samen mee aan de slag moeten. Dus niet meer dan logisch dat we dit samen oppakken natuurlijk.”

Praktisch

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 1 november a.s. van 19.30 uur-21.30 uur in Moods&Roots, Buiten Nieuwstraat 4 te Kampen. Eigenaren en ondernemers zijn van harte welkom, maar worden verzocht zich aan te melden bij het secretariaat van de VVBK via administratie@ijsselborgh.nl .

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo