Business Event Kampen wordt gehouden in Zwolle

Gratis tickets bestellen
Woensdag 15 november 2023 | 244 keer bekeken

Op zaterdagavond 25 november 2023 vindt het jaarlijkse Business Event Kampen plaats. In Zwolle. Omdat dan ook de eredivisiewedstrijd PEC Zwolle tegen RKC Waalwijk wordt gespeeld en ondernemend Kampen op de tribune is uitgenodigd. Alle tickets voor het business event waren al verdeeld, maar vanwege de grote belangstelling is er ruimte gemaakt voor 20 extra belangstellenden. Gratis reserveren kan via www.ondernemeninkampen.nl .  

Zakelijk netwerkevenement op 25 november 2023

Circulair als een voetbal

De bijeenkomst is bedoeld om ondernemers en andere werkgevers uit de gemeente Kampen op directieniveau samen te brengen. Belangrijk onderdeel van het programma is een lezing van Cor van Dijken. Hij is expert op het gebied van circulaire economie. Daar krijgen alle  ondernemers volgens hem mee te maken en het kan hun business model volledig op de kop zetten. Cor deelt zijn inzichten over innovatie en circulair leiderschap, onder het motto “De bal is rond. Circulair ondernemen ook”. Daarnaast rekenen de organisatoren van het Business Event Kampen op Eredivisie voetbal boordevol spektakel: PEC Zwolle speelt thuis tegen RKC Waalwijk. Verder zijn er volop netwerkmogelijkheden tijdens het ‘walking dinner’ dat bij het evenement is inbegrepen.

 

Gemeente en citymarketing

Het Business Event Kampen is een initiatief van de Gemeente Kampen en wordt ondersteund door stichting Kampen Partners, Regio Zwolle United en PEC Zwolle. Een van de redenen voor dit event is, dat Kampen ook graag een hartelijke Hanzestad voor ondernemers wil zijn. Bovendien wil de gemeente haar positie en die van ondernemend Kampen in de regio versterken.

 

Gratis aanmelden

Vanwege de grote hoeveelheid bestellingen is in overleg met PEC Zwolle een oplossing gevonden om een beperkt aantal extra tickets voor het evenement beschikbaar te stellen. Die zijn vanaf nu te reserveren via www.ondernemeninkampen.nl.

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo