Emiel Kuijpers draagt stokje over aan Roeland Tameling

Dinsdag 12 december 2017 | 54 keer bekeken
Bewaar
Delen

Emiel Kuijpers is gestart als marketingmanager bij Brainport (regio Eindhoven) en werkt Roeland Tameling de komende maanden in als zijn opvolger bij Kampen Marketing. Tameling moet de ingezette marketingstrategie doorzetten en uitbouwen. Het behalen van optimaal rendement uit evenementen zoals Kerst in Oud Kampen en de Internationale Hanzedagen 2017 is daarbij een bijzonder aandachtspunt.

Kansen met de Hanzelijn

Frans Holleman, voorzitter van de stichting: ”2017 wordt een bijzonder jaar voor onze Hanzestad. Er is veel werk te doen en we zijn blij dat we met Roeland verder kunnen gaan op de ingeslagen weg. We danken Emiel hartelijk voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn nieuwe, uitdagende baan”. De kersverse citymarketeer Roeland Tameling sluit daarop aan: “de samenwerking tussen hele verschillende partijen in Kampen en daarbuiten vormt een stevige basis die tot prachtige resultaten kan leiden. De komende maanden gaan we met elkaar aan de slag om een Kampen app te kunnen lanceren, zoveel mogelijk voordeel te halen uit de Hanzedagen in juni en natuurlijk werken we mee met de internationale promotie van de toeristische Hanzestedenlijn” aldus Roeland Tameling.

image46
Roeland Tameling

Mr. Roeland Allard Tameling MC (1973) is directeur bij City Result en werkt ook als citymarketeer in Apeldoorn. Hij is onder meer oprichter van de stichting Netwerk Citymarketing Nederland en heeft gewerkt voor gemeenten als Veenendaal, Gouda, Schouwen-Duiveland, Bergen (NH), Hilversum, Den Haag en Huizen. Daarnaast heeft hij ervaring met regiomarketing, vrijetijdsbeleid en ondernemersondersteuning. Roeland woont met zijn vrouw en zoontje in Leusden.

Kansen en kennismaken

Samen de mogelijkheden benutten om Kampen nog beter op de kaart te zetten of gewoon eerst eens kennismaken? Bel 06-17453490 of mail r.tameling@kampenmarketing.nl

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo