Frans Holleman ontvangt Internationale Citymarketing Trofee

Nieuw bestuur Kampen Partners
Bewaar
Delen
Zaterdag 29 oktober 2022 | 241 keer bekeken

Frans Holleman kreeg op vrijdag 28 oktober de Internationale Citymarketing Trofee uitgereikt uit handen van Auke Schipper, die hem opvolgt als voorzitter van de stichting Kampen Partners. Schipper sprak zijn grote waardering uit voor de wijze waarop Holleman de citymarketingorganisatie van Kampen sinds de oprichting heeft geleid en daarmee heeft bijgedragen aan het ‘Bruto Lokaal Geluk’ van de inwoners van Kampen.

Trofee

In 2015 en 2016 greep Holleman met Kampen Marketing (de voorganger van Kampen Partners) net naast de Nationale Citymarketing Trofee, maar nu heeft hij een award “met nog meer allure”. Met name zijn diplomatieke, maar slagvaardige bestuursstijl werd geroemd, waardoor de stichting Kampen Partners enerzijds neutraal en ondersteunend kon blijven, maar anderzijds ook grote stappen vooruit zijn gezet in de positionering van Kampen als “hartelijke Hanzestad aan het water.”

 

Bestuurswisselingen

In lijn met het rooster van aftreden, was bestuurslid Thomas Klaphake al eerder opgevolgd door Marieke Spijkerman (tevens voorzitter van het Evenementen Platform Kampen). Annette Schol wordt opgevolgd door Hendrik Jan Houtsma (directeur Quintus Kampen) en Auke Schipper heeft de voorzittershamer onlangs overgenomen van Frans Holleman. Schipper heeft in Kampen zijn sporen verdiend als manager bij de Gemeente Kampen en was hiervoor wethouder in de gemeente Hattem. Nu werkt hij als ontwikkelingsmanager bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen.

 

Kampen Partners

Binnen de stichting Kampen wordt samengewerkt door verschillende citymarketingpartners, waaronder het Evenementen Platform Kampen, Stuurgroep Binnenstadsmanagement Kampen, Tourist Info Kampen en Kampen Marketing. Voor o.a. de exploitatie van de Kampen Kado bon is daarnaast de stichting Hartelijke Hanzestad Kampen in het leven geroepen. Meer info over de organisatie is te vinden op www.kampenpartners.nl.

Auke Schipper en Frans Holleman Frans Holleman verrast met trofee

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo