Ga je mee DNA jutten?

Doe 31 juli ook mee!
Donderdag 30 mei 2024 | 18 keer bekeken

Dinsdagmiddag 30 juli gaan we met onze telefoons en fotocamera’s Kampen verkennen, doe je mee? Jullie mogen alles fotograferen wat volgens jou typisch is voor onze stad en gemeente Kampen. Na een uurtje foto’s maken komen we dan weer samen en bespreken we de gemaakte foto’s onder het genot van een hapje en een drankje.

Waarom?

Hiermee draag je bij aan het aanscherpen van onze citymarketing aanpak. Want ons huidige strategische meerjarenplan 2021-2025 is niet meer op alle vlakken actueel. Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe inzichten verdienen het om een plaats te krijgen in onze citymarketing strategie. Het DNA van Kampen verandert niet zo snel, maar er zijn wel degelijk accentverschuivingen.

 

WIIFM?

What’s in it for me? Goede en terechte vraag. Afgezien van jouw bijdrage aan de verbeterde werkwijze van Kampen Partners en onze grote waardering daarvoor mag je ook hierop rekenen:

  1. Nieuwe contacten leggen, bestaande contacten aanhalen. We vergroten en versterken 31 juli je netwerk.
  2. Fun, fun, fun: je doet belangrijk werk, maar het wordt vooral een hele leuke, gezellige middag.
  3. Het scherpt je eigen creativiteit ook weer. Want deze vorm van straatjutten kun je ook voor je eigen (vrijwilligers)werk inzetten.

 

Wat te doen?

Noteer nu in je agenda:

 

En meld je aan via https://dnajutten.eventbrite.nl !

 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo