Heb jij al een Kampen Kado Wobbler?

Kampen Kado
Dinsdag 20 december 2022 | 417 keer bekeken

Bijna alle ondernemers waar je Kampen Kado bonnen in kunt leveren, zijn herkenbaar aan een deursticker met de vermelding dat zij ook Kampen Kado deelnemer zijn. Daarnaast hebben we nu ook zogenaamde ‘wobblers’ in ons promotiepakket voor ondernemend Kampen. Met zo’n wiebelding aan je kassa geef je je klanten vlak voor het betaalmoment de boodschap dat ze ook bij jou hun Kampen Kado bonnen in kunnen leveren.

Meer omzet met die wobblers

Heb jij nog niet zo’n handige wobbler ontvangen? Of wil je er meer? Neem dan contact op met Roeland Tameling via r.tameling@kampenpartners.nl of 06-17453490.

Ook als je je wil aansluiten als deelnemer bij Kampen Kado kun je Roeland benaderen.

Het mooie is, dat we geen verdienmodel op Kampen Kado hebben, we geven de cadeaubonnen alleen uit om de lokale economie te stimuleren. Je hoeft dus geen abonnementsgeld of een vast percentage van de opbrengsten te betalen. We rekenen alleen een deel van onze administratiekosten door op het moment dat je je stapels bonnen inlevert. Dat is het symbolische bedrag van € 25,- (omdat anders iedereen dagelijks een of twee losse bonnen in gaat leveren en dat is heel onhandig).

Kijk voor meer info op https://hartelijkehanzestad.nl/

Kampen Kado Kampen Kado wobbler

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo