Maandelijkse Ondernemersborrel Kampen (MOB Kampen)

Abdij1472 op Facebook
Dinsdag 20 december 2022 | 412 keer bekeken

Vanaf 2023 mogen ondernemers uit Kampen en omgeving steeds op de laatste vrijdag van de maand even stoom afblazen.  In de Abdij 1472 is het dan vanaf 16.00 uur tijd voor de Maandelijkse Ondernemersborrel: MOB Kampen. Dit is een initiatief van BNI de Kamper Steur, Abdij 1472 en Kampen Partners. Zoals dat gaat in een hartelijke Hanzestad, bevelen zij deze maandelijkse vrijmibo van harte aan bij alle Kamper ondernemers. Ook leden en vertegenwoordigers van zakelijke netwerken in Kampen zijn van harte welkom.

BNI en Kampen Partners hebben goede voornemens

Gezelligheid en ontmoeting staan centraal tijdens deze maandelijkse ondernemersborrels. Gezelligheid omdat ondernemen natuurlijk ook gewoon leuk moet zijn en ‘de hardwerkende ondernemer’ soms ook mag bijkomen. Ontmoeten, omdat van daaruit vaak de mooiste initiatieven ontstaan en, wie weet, zelfs een goede omzet. Bij MOB Kampen kunnen ondernemers als in een soort flashmob van alle kanten komen aanwaaien.

 

Inkoppertje

Het succesvolle business event Kampen, dat medio november onder aanvoering van Kampen Partners werd georganiseerd door diverse zakelijke netwerken, vormde een belangrijke trigger voor Kampen Partners om mee te doen. “Veel ondernemers prezen de informele sfeer van het event en hadden zoiets van ‘dit zouden we eigenlijk veel vaker moeten doen’”, zegt stadsmarketeer Roeland Tameling. “Horeca-ondernemer Paul Spannenburg was samen met BNI al voorzichtig begonnen met het organiseren van een vrijmibo. Dan is 1 en 1 al snel 2, een inkoppertje dus!”

 

‘Broeder Paulus’

De eerste MOB Kampen in de Abdij 1472 (de voormalige Moods & Roots aan de Buiten Nieuwstraat 4 in Kampen) zal plaatsvinden op vrijdag 27 januari 2023. De toegang is gratis en dat geldt ook voor de nu al beroemde bitterballen van ‘broeder Paulus’.

Abdij 1472 logo MOB Kampen logo

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo