Soepopdestoep

Donderdag 18 februari 2021 | 60 keer bekeken
Bewaar
Delen

Liefde gaat door de maag! En die Liefde kunnen we best nog wat meer uitdelen in Kampen... Aan iedereen én ook aan mensen die het wat meer moeten missen. Jij wilt toch ook vast wel wat doen in deze tijden om een glimlach te toveren op een ander gezicht? Dat is nú misschien nog nooit zó gemakkelijk geweest voor je... Want er worden verschillende mensen gezocht!

Door een mooie samenwerking tussen Welzijn Kampen, Kampen Partners en een aantal Kamper kerken willen we op 5 maart de actie Soep op de stoep houden. Het is zo eenvoudig als het klinkt: we zetten bij wijze van ‘warm gebaar’ in deze ‘snert-tijden’ bij zoveel mogelijk Kampenaren een heerlijke, huisgemaakte kop soep - op de stoep - mét wat lekkers erbij!

Kies de rol die jou het beste past en laat jouw bijdrage vóór 26 februari 2021 aan ons weten via: soepopdestoep@baptistenkampen.nl 

1. Zeer gewaardeerde soepkip

[5 maart tussen 13:00-15:00 uur]

Breng jij jouw állerlekkerste huisgemaakte liters soep naar de Triangel 1 te Kampen. Snert, groente, rundvlees, kip - máák er wat moois van!

Let op:

- geef vooraf in je e-mail aan hoeveel liter je brengt

- lever het koud aan & zónder garneringen (wij regelen wat lekkers erbij)

- houd rekening met de bekende hygiëne én corona-maatregelen

- als je bij het brengen dan éven wilt blijven wachten, geven we jouw pan(nen) zo snel mogelijk weer mee terug

2. Schenker

 

[5 maart tussen 13:00-17:00 uur]

Mag jij de aangeleverde soep in de bekers-met-deksels verdelen en zorgen dat die met de andere spullen verandert in prachtige pakketjes die je gráág zou willen weggeven.

3. Jelle (snelle of iets minder snelle)

[5 maart vanaf 14:00 uur tot het einde van de middag]

Kan jij (met je mooiste glimlach!) vanaf de Triangel 1 de stad in om heel wat pakketjes met soep en lekkers rond te brengen. Op je fietsje, je quad, te paard of op je scootmobiel of in de auto... met je jeugdgroep?

4. Donateur

Ben jij geen soepkip, Jelle of schenker - maar wil je wel graag betrokken zijn? We gaan gráág voor zo goed mogelijk gevulde pakketjes! Dus een donatie voor een extra broodje erbij of een bonbonnetje of iets wat je nog hebt liggen op de zaak ...? Mail ons of maak een bedrag over naar NL75 INGB 0004 8068 63 t.n.v. Baptistengemeente Kampen o.v.v. Soep-op-de-stoep. 


Soepopdestoep

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo