Veel animo voor maandelijkse ondernemersborrel

Abdij1472 op Facebook
Bewaar
Delen
Zaterdag 14 januari 2023 | 768 keer bekeken

Inschrijven is niet nodig, maar de aanmeldingen voor de maandelijkse ondernemersborrel stromen al binnen bij Paul Spannenburg. Hij is een van de initiatiefnemers van de MOB Kampen, een borrel die vanaf 27 januari 2023 iedere laatste vrijdag van de maand wordt gehouden.

MOB Kampen

vrijmibo

De nieuwe maandelijkse ‘vrijmibo’ vindt plaats in de Abdij 1472 (de voormalige Moods & Roots aan de Buiten Nieuwstraat 4 in Kampen). De eerste editie moet plaatsvinden op vrijdag 27 januari vanaf 16 uur. En deze MOB Kampen (Maandelijkse Ondernemers Borrel) lijkt bij voorbaat een succes, zo vertelt Spannenburg: “de afgelopen dagen spraken allerlei ondernemers en managers van bedrijven in Kampen me aan over het initiatief. Ze hebben er blijkbaar zin in!”.

Gratis bitterballen

“Ze hebben waarschijnlijk vooral zin in de bitterballen die door ons gesponsord worden”, grapt Spannenburg. Citymarketeer Roeland Tameling is ook enthousiast over de borrelplannen: “in een hartelijke Hanzestad ontmoeten ondernemers elkaar regelmatig. Die verbinding maakt Kampen zo sterk en moeten we koesteren.”

Opstapje

Het initiatief wordt ondersteund door onder meer ondernemersnetwerk BNI De Kamper Steur en door citymarketingorganisatie Kampen Partners. Omdat ze na het succesvolle Business Event Kampen van afgelopen jaar het verzoek kregen om vaker informele netwerkmomenten te organiseren. De borrels moeten een opstapje vormen voor ondernemers naar het lidmaatschap van BNI, de VOC Kampen, de Industriële Club Kampen of een van de andere business clubs die actief zijn in Kampen.

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo