VIP Stadswandeling met Cor Adema

Dinsdag 12 februari 2019 | 99 keer bekeken
Speciaal voor relaties van Kampen Marketing organiseren we een VIP stadswandeling onder begeleiding van Cor Adema. Cor zal nog meer sterke verhalen over Kampen met ons delen onder het motto “we gaan het diepe in en misschien wel even kopje onder”.

Voor de stadswandeling zijn met name uitgenodigd:
Voor de rondleiding door de binnenstad van Kampen zijn nog 12 plaatsen beschikbaar op Donderdag 6 september, de editie van 5 september is al helemaal uitverkocht.

Vertrek 18.30 uur vanaf de Bovenkerk / Sint Nicolaaskerk aan de Oudestraat zijde.

Bij slecht weer gaat de rondleiding een week later door; dus 13 september; zelfde vertrektijd. Mocht dit aan de orde zijn dan ontvangen de deelnemers hierover tijdig een e-mail bericht.

Deelname is gratis, maar online aanmelden verplicht vanwege de maximum groepsgrootte van 18 personen per wandeling. Dit kan via onderstaande link:

AANMELDEN VOOR STADSWANDELING 6 SEPTEMBER

De VIP Stadswandeling is onderdeel van de serie masterclasses die Kampen Marketing organiseert om het culturele profiel van Kampen als nautische Hanzestad verder te versterken. De Provincie Overijssel heeft hiervoor een financiële bijdrage geleverd, net als de Gemeente Kampen.
VIP Stadswandeling met Cor Adema

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo