Voor hartelijke ontvangst en spreiding bezoekers

Maandag 24 augustus 2020 | 58 keer bekeken
Bewaar
Delen

Coronaproof Stadsgids App voor Kampen

Veel mensen vieren deze zomer vakantie in eigen land. Ook Hanzestad Kampen verwacht meer bezoekers dan gebruikelijk. Om hen hartelijk én veilig te ontvangen is een coronaproof app ontwikkeld. Met gespreide wandelroutes en speurtochten, voordeelacties en een overzicht van evenementen die wel doorgaan.

 

Routes

Voor Insta-fanaten is de Selfieroute ontwikkeld, maar in de app zitten ook een ambachtelijke route langs bijzondere winkels en ambachten, een speurtocht door het stadspark en nog veel meer. Zo kun je met de app ook interactieve Hanzeroutes lopen en van bankje naar bankje wandelen voor bijzondere filmpjes over 75 jaar vrijheid: “songs of freedom”. In totaal staan er wel 9 verschillende routes in de app. En daarmee wil de stichting Kampen Partners ook bijdragen aan een optimale spreiding van bezoekers aan Kampen.

 

Voordeel

De app bevat verschillende voordeelcoupons van winkels en horecazaken in Kampen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij Eetkamer De Tijd korting op je Flammkuchen en 20% korting op de gehele collectie van Damesmode Catootje. Ook kun je met de app binnenkort korting krijgen op huurfietsen, vaartochtjes, excursies en ander vermaak.

 

Gratis download

De app draagt ook met haar evenementenkalender bij aan druktespreiding. Op maandag, dinsdag, woensdag, is het rustig tot redelijk druk in de binnenstad. Daarom zijn juist op deze dagen meer leuke dingen te doen. Kijk voor meer informatie over de coronamaatregelen op www.hoeravoorkampen.nl en download de Kampen Stadsgids app gratis via de Appstore of Google Play.

Voor hartelijke ontvangst en spreiding bezoekers

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo