Weer volop Kampen Kado bonnen verkocht en ingeleverd

Hartelijke Hanzestad
Woensdag 21 december 2022 | 662 keer bekeken

De gastheren en gastvrouwen van Kampen hebben de afgelopen maanden weer hun beste beentje voorgezet.

Vrijwilligers lekker bezig voor Kampen

Zo waren ze onder meer actief bij Kerst in Oud Kampen, maar ook als Bedank Brigade bij Henk van den Berg en op de Kerstmarkt voor de medewerkers van de Gemeente Kampen. Daar konden ambtenaren hun dukaten inwisselen voor Kampen Kado bonnen. Je weet wel, die cadeaubonnen waarmee je de ondernemers van Kampen een extra zetje in de rug geeft.

Bij de stand van de stichting Hartelijke Hanzestad zijn zo dukaten ingeleverd ter waarde van ruim € 1.400,-. Een mooi bedrag waarmee de omzet van de winkeliers, horeca en andere ondernemers in de gemeente Kampen wordt verhoogd.

Daarnaast hebben verschillende bedrijven en instellingen weer grote hoeveelheden Kampen Kado bonnen besteld als (onderdeel van hun) kerstpakketten. En dat betekent nog meer omzet voor ondernemend Kampen. Naar verwachting worden de bonnen vooral eind december en in de loop van januari weer uitgegeven door de mensen die deze bonnen in hun kerstpakketten hebben gekregen.

Via deze weg willen we iedereen die mee heeft gewerkt aan dat succes heel hartelijk bedanken!

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden om zelf Kampen Kado bonnen te kopen of uit te geven? Of wil je zelf een inleverpunt worden?

Kijk dan even op deze websites of neem contact op met Roeland Tameling (r.tameling@kampenpartners.nl / 06-17453490).

Henk op de kerstmarkt Kampen Kado cadeaubonnen

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo