We’ll meet again Koffiemomentje

Woensdag 12 februari 2020 | 61 keer bekeken
Bewaar
Delen

Om te herdenken en te vieren dat we 75 jaar samen in vrijheid leven worden er allerlei activiteiten georganiseerd in Kampen. Op maandagochtend 2 maart geeft Kampen Partners tussen 9 en 10 uur ’s ochtends een update voor belangstellenden tijdens een informeel bijpraatmoment in De Eenhoorn.

Sprekers


Onder meer Floris Joustra van het Stadsarchief, Baruch da Costa van stichting Na de Oorlog en Jan Quintus Zwart van de Bovenkerk zullen vertellen over hun goede voornemens voor het jubileumjaar. Daarnaast praten evenementencoördinator Atie Edink en cultuurmakelaar Hanneke Nabers de aanwezigen bij over de activiteiten in het weekend van 17 en 18 april. Dan is het namelijk precies 75 jaar geleden dat Kampen bevrijd werd.

We’ll meet again
Kampen staat in 2020 bol van de bijzondere ontmoetingen. Het Koffiemomentje past zo goed in het thema waarmee Kampen stilstaat bij 75 jaar bevrijding: ‘we’ll meet again’. Op die manier wil initiatiefnemer Kampen Partners bijdragen aan vrede en verdraagzaamheid nu en in de toekomst. En de citymarketingorganisatie wil daarmee ook het imago van Kampen als hartelijke stad verder versterken. 

Koffie


De bijeenkomst vindt 2 maart plaats in De Eenhoorn Koffie & Thee aan de Oudestraat in Kampen. Deelname is gratis, maar vanwege de verwachte drukte is het wel handig om online aan te melden via onderstaande knop. Ook in de volgende maanden zijn er Koffiemomentjes op de eerste maandag van de maand: 6 april met de opening van het toeristisch seizoen en 4 mei is het thema ‘Kampen All Inclusive’.

Meld je hier aan voor het volgende koffiemomentje!

We’ll meet again Koffiemomentje

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo