Wintermagazine ‘Kampen’ feestelijk gelanceerd

Ook meedoen? Neem contact op met Barry Kiel
Dinsdag 20 december 2022 | 267 keer bekeken

De winter is in Kampen extra goed begonnen met de lancering van het magazine ‘Kampen’ in het Biermuseum. Het glossy magazine, voor inwoners én toeristen, werd vrijdagmiddag 9 december, officieel overhandigd aan Henrick Aeltsz; een vroegere burgemeester, koopman én bierbrouwer van Kampen.

Glossy Kampen promotie

In het Biermuseum Kampen kregen de deelnemers de eerste exemplaren overhandigd. Daarna kon iedereen genieten van een proeverij van Kamper gebrouwen bieren en lekkere hapjes. 

Initiatiefnemers Anja Kuipers en Lucas Reinds (Poort20) en Johan van der Kolk (BrugMedia) maken het magazine met veel liefde voor de stad. Het magazine verschijnt twee keer per jaar, in de zomer én in de winter, in een oplage van 10.000 exemplaren. De magazines zijn af te halen bij de ‘Tourist Info Punten’ in de stad, bij alle deelnemers en op tal van andere toeristische plekken in Kampen en in de regio.

Het magazine ‘Kampen’ is ontwikkeld voor toeristen en recreanten die Kampen (gaan) bezoeken én voor alle inwoners die graag willen weten wat er te doen is in de stad. Het magazine laat zien hoe mooi en hartelijk Hanzestad Kampen is, wat er allemaal te ontdekken valt op het gebied van cultureel (nautisch) erfgoed, welke evenementen er worden georganiseerd en hoe veelzijdig de natuurlijke omgeving is. 

Lucas Reinds: “Het is mooi om te zien hoe veel ondernemers verbinding met elkaar zoeken en meedoen. Samen kunnen we alles wat er te doen is in de stad en in de omgeving presenteren. Een speciaal bedankje voor de gastvrijheid van het team van Biermuseum Kampen, voor het warme onthaal en de gezellige middag in dit bijzondere museum!” 

Blader hier door het online Wintermagazine 

magazine

Wil je ook meedoen?

Dit voorjaar verschijnt een nieuwe editie van het magazine 'Kampen'. Wil je hier in staan met jouw bedrijf of organisatie? Dat kan!

Er zijn verschillende mogelijkheden. Neem even contact op met Barry Kiel of Ineke Smits, dan leggen we uit hoe ook jij zichtbaar kunt zijn, en jouw bedrijf of organisatie kunt promoten. Ontvang je graag een stapel magazines om uit te delen? Ook daarvoor kan je terecht bij Barry of Ineke. 

Klik hier om eerdere edities online door te bladeren!

Mail ons!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo