workshop ‘WOW je Evenement’

Direct aanmelden voor 16 april of 7 mei
Vrijdag 15 maart 2024 | 383 keer bekeken

Hoe houd je je evenement fris en verrassend, zodat herhalingsbezoekers telkens iets nieuws meemaken en met veel plezier blijven komen?

Workshop voor evenementenorganisatoren

Het Evenementen Platform Kampen (onderdeel van Kampen Partners) probeert zoveel mogelijk evenementenorganisatoren in Kampen te ondersteunen met praktische hulp én kennis. We willen jullie daarom van harte uitnodigen om deel te nemen aan de workshop ‘WOW je Evenement’ waarvoor we ‘Chief WOW officer’ Richard Stomp hebben uitgenodigd. Een aantal van jullie hebben al kennis kunnen maken met Richard tijdens de evenementenavond die we in november hebben georganiseerd!

Richard Stomp leert je tijdens een zeer afwisselende avond in de basisprincipes van creativiteit en (evenement-)innovatie.
Onderweg bedenk je aan de hand van leuke oefeningen al concrete nieuwe elementen voor jouw eigen evenement. En je leert de creatieve technieken om dat in het vervolg ook te blijven doen. Zodat je je bezoekers jaar op jaar weet te verrassen en te binden!
Meer over Richard Stomp op 
https://richardstomp.com/

Programma:
19.00 – 19.30 Ontvangst
19.30 – 22.15 Workshop
22.15 – 22.45 Afsluitend drankje

Locatie: De Leuke Hanzestad IJsseldijk 12 te Kampen

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden voor deze workshop door een mailtje te sturen naar aline@kampenpartners.nl.
Geef daarbij aan of je komt op 16 april of op 7 mei en neem vooral ook je mede bestuursleden mee en stuur de uitnodiging door!
We willen graag dat zoveel mogelijk evenementenorganisatoren uit Kampen deelnemen aan deze workshops.
De kosten voor jullie deelname aan deze workshop neemt het EPK voor haar rekening.

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo