Actie
Voor jong en oud

Koopavond actie: Win je aankoopbedrag terug!

koopavond

EENMALIG

Bewaar
Delen

Dagen en tijden

Vrijdag 21 oktober 2022 - (19:00 - 21:00)

Contact

info@bok-online.nl

Maandag 10 oktober 2022 | 2037 keer bekeken

Kom op vrijdagavond gezellig winkelen in de binnenstad. Buiten is het dan donker maar de monumentale panden zijn mooi verlicht en de sfeerverlichting in de binnenstad maakt het extra gezellig. De komende maanden wordt het extra leuk tijdens de koopavonden. De BOK (Binnenstad Ondernemers Kampen) heeft namelijk een fantastische actie gelanceerd: elke koopavond maak je kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen. Lees snel verder!

Maak een toffe foto en win jouw aankoopbedrag terug!

Wie wil dat nou niet? Lekker shoppen tijdens de koopavond en vervolgens het aankoopbedrag terug winnen? Je hoeft er nauwelijks iets voor te doen. Alleen maar shoppen in de binnenstad en een foto maken. Hoe leuk is dat!

Hoe werkt deze actie? 
Kom gezellig shoppen tijdens de koopavond en ga met jouw favoriete aankoop op de foto. De leukste, gekste, mooiste, meest bijzondere foto wint. Ben jij de winnaar van de avond? Dan win je het complete aankoopbedrag van het item waarmee je op de foto staat terug. Hoe gaaf is dat! 

Waar kan ik met mijn aankoop op de foto? 
Er komt in het pand van Stadstoezicht, Oudestraat 67, (vlakbij de Hunkemöller) een FOTOBOOTH te staan waarmee je zelf een foto kunt maken. Druk op de knop en maak een leuke, gekke, mooie of spontane foto...wie weet maak jij de winnende foto en win je het aankoopbedrag van het artikel op de foto terug. Dat is nog eens voordelig shoppen! En geef de geprinte foto een prachtig plekje bij je thuis. 

Wie doen er mee aan deze actie? 
Alle winkeliers in de binnenstad doen mee met deze actie. De BOK (stichting Binnenstad Ondernemers Kampen) vergoedt elke week het winnende aankoopbedrag. Voel je dus vrij om te shoppen bij jouw favoriete winkel en ga daarna vrolijk met jouw favoriete aankoop van de avond op de foto. 

Wanneer en hoe worden de prijswinnaars bekend gemaakt? 
Elke week wordt een winnende foto bekend gemaakt op de Facebookpagina van Hanzestad Kampen: https://www.facebook.com/hanzestadkampen

Wat is de looptijd van de actie? 
De koopavond actie start op vrijdagavond 21 oktober en loopt tot en met vrijdagavond 23 december.

Spelregels

Om mee te kunnen doen met deze actie en om te kunnen winnen moet je het artikel waarmee jij op de foto staat gekocht hebben tijdens de koopavond in Kampen (elke vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur). Bewaar het bonnetje van deze aankoop zodat we dit bedrag aan je kunnen uitreiken als jij hebt gewonnen. De locatie en het tijdstip van de prijsuitreiking krijg je van ons te horen als je hebt gewonnen. Van 21 oktober tot en met 23 december kun je meedoen met deze leuke actie!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo