Koffie
Voor jong en oud

Koffie bij Sam

Bewaar
Delen

Waar

Oudestraat 176

8261 CW Kampen

Genieten bij Koffie bij Sam

Koffie bij Sam is de nieuwe plek in Kampen! Koffie is onze passie en we maken van elke koffie weer iets bijzonders. Hou je niet van gewone melk, geen probleem wij hebben altijd een alternatief zoals Soja, Amandel, Haver en Kokosmelk. Deze maken wij met veel plezier, aandacht en met liefde voor je klaar.

Kunst

Koffie bij Sam is de verlenging van onze eigen woonkamer. Plof lekker neer op de bank of ga lekker aan de hoge bar zitten. Geniet van al het moois aan de wanden. Onze kunstenaarsvrienden Wouter Berns, Peter Slager, Fotografie van Zanten, Innerstudio en Arne Heldoorn hebben hier een wisselde expositie.

Flexwerken

Heb je behoefte om een keer in een gezellige en inspirerende omgeving te werken? Dat kan! Achterin de zaak hebben wij 10 flexplekken. Klap je laptop lekker open en maak gratis gebruik van de Wifi.

Kinderen

Zijn van harte welkom! Wij hebben een gezellige kinderhoek waar ze zich kunnen vermaken. In het toilet is een commode met aankleedkussen aanwezig.

Spelletjes

In onze kast liggen verschillende spelletjes voor jong en oud. Spelletjes voor z’n 2tjes of lekker met het hele gezin. O.a. Skip-Bo (ook in Junior versie), Uno, Yahtzee, Mens erger je niet!, schaken, dammen of gewoon leuk een kaart spelletje. Heb je zelf een leuk spel? Neem gerust mee!

Boyd en Mouse

Ook onze 2 viervoeters, Boyd (labrador) en Mouse (poes) zijn onderdeel van de zaak. Kom ze gerust een knuffel en een aai over de bol geven.

Koffie flexwerken

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo